Georgina Verbaan in nieuwe serie Papadagen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Georgina Verbaan in nieuwe serie Papadagen

Georgina Verbaan in nieuwe serie Papadagen

|
|

Laatste update:

Georgina Verbaan is on a roll! De actrice heeft weer nieuwe rol bemachtigd, deze keer in de nieuwe AVROTROS comedyserie Papadagen. Ze speelt de lesbische salsalerares Flora die zorgt voor de nodige spanningen in het huwelijk tussen Martijn (Guido Pollemans) en Merle (Linde van den Heuvel).

Modern Moederschap

De serie volgt een groepje vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Er ontstaat een vriendschap tussen de zeer verschillende papa’s en ze steunen elkaar in hun drukke, moderne levens. Samen vormen ze op WhatsApp het groepje #Papadag. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Hajo Bruins, Ruben van der Meer en David Lucieer. Volgens de makers wordt Papadagen een “hippe, grootsteedse, 8-delige dramaserie, vol humor. “

Najaar 2017 op de buis

De serie is geschreven door Tamara Bros, die eerder succesfilms als Minoes en het Het paard van Sinterklaas maakte. De opnames van de achtdelige serie zijn in volle gang. AVROTROS gaat Papadagen in het najaar van 2017 uitzenden op NPO3. 

Georgina gaat lekker

Het gaat goed met de carrière van Georgina Verbaan, ze zit vooral lekker in de series. Zo was ze dit jaar te zien als gangsterliefje in de thriller Klem. Deze serie werd zo goed ontvangen dat de VARA al heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen gaat volgen. Verder is Georgina nu te zien in de KPN Presenteert-serie B.A.B.S. Ze solliciteert hierin naar een baan als lookalike van Georgina Verbaan. Ook speelde ze een gastrol in de politieserie Suspects van Videoland.

Lees verder