Gemist: (Weer) een ijzersterke choreografie van Avant Garde Collective

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: (Weer) een ijzersterke choreografie van Avant Garde Collective

Gemist: (Weer) een ijzersterke choreografie van Avant Garde Collective

|
|

Laatste update:

Deze dansgroep gooide hoge ogen in de laatste kwalificatieronde van Time To Dance. De club bewoog als één, en schudde een eclectische choreografie uit de mouw. Maar waar kennen we ze ook alweer van?

Avant Garde Collective liet in Time To Dance een verpletterende indruk achter.

Avant Garde Collective is inmiddels een vrij gerenommeerde club. De groep won in 2016 het programma Battle On The Dancefloor en maakt momenteel furore in Belgium’s Got Talent. Time To Dance paste óók nog wel in het drukke schema van de dansers!

Zwaargewichten

Het voordeel is natuurlijk dat het publiek getrakteerd wordt op fenomenale moves; aan de andere kant wordt het recyclen van dansgroepen uit eerdere programma’s wat vermoeiend. ‘Oh, daar komt Denden de concurrentie weer van het podium afblazen!’

Gelukkig is er ook nog ruimte voor technisch niet heel goede, maar toch uiterst vermakelijke acts; zoals de heren van Heavyweight Funk!

Tevergeefs, helaas!

Lekker dansen

Time To Dance begon een kleine maand geleden met ruim een miljoen kijkers. De danswedstrijd verloor al snel bijna een derde van de kijkers, klom weer omhoog, en trekt er nu rond de 750.000. Op zich is dat een aardige groep, maar op de prestigieuze vrijdagavond wil men natuurlijk méér!

Chantal Janzen, Jamai en Dan Karaty hebben nog drie weken om Time To Dance vlot te trekken. Op vrijdag 8 juni vindt de spannende finale van de dansshow plaats. Het niveau wordt de komende weken natuurlijk extreem hoog, dus wellicht trekken de dansers nog wat meer geïnteresseerden.

Lees verder