Gemist: The ‘Royal Wedding’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: The ‘Royal Wedding’

Gemist: The ‘Royal Wedding’

|
|

Laatste update:

Eigenlijk draaide het dit weekend maar om één ding op tv, en dat was natuurlijk de Royal Wedding tussen Prins Harry en actrice Meghan Markle. Gisteren hebben we er al uitgebreid aandacht aan besteed maar mocht je om wat voor reden dan ook dit huwelijk van het jaar nog niet gezien hebben, dan geven we je hier een paar goede opties om de schade in te halen.

Terugkijken

Bij NOS kun je de hele bruiloft van begin tot eind terugkijken. Mocht je niet tweeënhalf uur de tijd hebben dan praat RTL Boulevard je in tien minuten helemaal bij. Eerst laten ze in een paar minuten de hoogtepunten zien waaronder het ja-woord, en daarna nemen royalty-verslaggever Marc van der Linden en Bridget Maasland de Bruiloft door.Olcay Gulsen windt zich op over Megans sluier die volgens haar steeds verkeerd zat, en er wordt overgeschakeld naar Annemarie de Kunder die ter plaatse was in Windsor.

Sprookjesbruiloft

Inmiddels zijn ook de eerste Memes al online opgedoken, hieronder zetten we een paar van de leukste op een rijtje. Zo gaat het onderstaande plaatje viral waarop te zien is hoe deze sprookjesbruiloft precies overeenkomt met droomhuwelijken uit meerdere Disney-films:

Schilderij

De bruiloft leverde volop mooie plaatjes op maar deze foto van Meghan Markle kan je zo uitvergroten, een lijstje omheen hangen, en in een museum ophangen. Het lijkt immers net een renaissance-schilderij.

Grote Klasse

Na de ceremonie kwam het huwelijksfeest en het bruidspaar reed in James Bond-stijl die kant op: Harry en Meghan stappen in een superstoere Aston Martin!

Meghan Markle in 1996?

Ook het onderstaande plaatje gaat viral maar vooralsnog is de authenticiteit ervan nog niet bevestigd. Hier zouden we een piepjonge Meghan Markle zien die in 1996 op vakantie in Londen op de kiek gaat voor het Buckingham Palace.

Inspirerend en hartverwarmend

En ter afsluiting nog een hartverwarmende tweet waarin we peuter Harry op de schouders van zijn moeder zien zitten, en een inspirerende tweet die ons eraan herinnert dat iedereen prinses kan worden.

Lees verder