Gemist: Start nieuw seizoen Vier Handen Op Een Buik met Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Start nieuw seizoen Vier Handen Op Een Buik met Patty Brard

Gemist: Start nieuw seizoen Vier Handen Op Een Buik met Patty Brard

|
|

Laatste update:

Het einde van First Dates was een grote klap voor Twitterend Nederland! Gelukkig begon Vier Handen Op Een Buik gisteren weer. Patty Brard hielp aanstaand tienermoeder Tanja haar leven weer op orde te krijgen. Met verve!

De negentienjarige Tanja raakte zwanger van haar vriend Jeremy, en trok bij hem in. Hierdoor verwaterde het contact met haar familie en vrienden, en Jeremy zit regelmatig te gamen en jointjes te roken.

Tanja zat dus behoorlijk in de put, ook omdat het met de financiën niet zo goed ging. Gelukkig werkten Tanja en Jeremy allebei, wat in de geschiedenis van Vier Handen op Een Buik vrij... uniek is.

Door beter op de uitgaven te letten, waren de geldproblemen goed te verhelpen. Patty Brard toonde zich van haar gevoelige én strenge kant!

Tanja zelf wist ook wel van aanpakken: drie weken na haar bevalling stond ze alweer klaar om met haar schoonmaakwerk verder te gaan.

Hoewel niemand natuurlijk perfect is...

De situatie van het prille gezin was lastig, maar niet rampzalig. Het kostte Tanja, Jeremy en Patty wat moeite, maar gelukkig kwam alles vrij vlot op de rails. Maar ja, die gebroken nachten, hè!

Vier Handen Op Een Buik

Zo’n 400.000 mensen schakelden gisteren in op Vier Handen Op Een Buik. Het was een mooie aflevering, waarin alles uiteindelijk op z’n pootjes terecht kwam. Volgende week heeft Tatum Dagelet waarschijnlijk een hardere dobber. De achttienjarige Cheyenne is in verwachting van een tweeling, maar heeft eigenlijk een knipperlichtrelatie met de vader!

Vier Handen Op Een Buik is elke week te zien op de dinsdagavond bij NPO3. De hele aflevering kijk je terug bij NPO Start.

Lees verder