Gemist: sketchshow Klikbeet neemt Ik Vertrek op de hak

Veronica Superguide logo
Gemist: sketchshow Klikbeet neemt Ik Vertrek op de hak

Gemist: sketchshow Klikbeet neemt Ik Vertrek op de hak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe afleveringen van Ik Vertrek laten nog even op zich wachten. Daarom komt Klikbeet met de spin-off Jij Vertrekt!

Albanië

Gisteravond ging het tweede seizoen van Klikbeet van start, de satirische sketchshow van en met comedians als Stefan Pop, Alex Ploeg, Eva Crutzen en Tex de Wit. In de eerste aflevering nam het gezelschap het populaire tv-programma Ik Vertrek op de hak. In Jij Vertrekt kunnen mensen hun vrienden en collega’s opgeven op het land te verlaten. Stefan en Eva moeten hierop een camping openen in Albanië. Maar het stel komt er al snel achter dat het geen gewone camping betreft!

Klassieker

Een kijkcijferkraker was het helaas niet. De seizoensstart van Klikbeet scoorde niet genoeg kijkers om een plek in de Top 25 van best bekeken programma’s te verzekeren. Met 2.288.000 kijkers was Studio Sport Eredivisie de grote winnaar van de avond, mede door de allesbepalende klassieker tussen Ajax en PSV. In de Top 10 vinden we verder de Postcodeloterij Miljoenen Jacht (2.271.000 kijkers), de thrillerreeks De 12 van Oldenheim (1.155.000 kijkers) en De Reünie (871.000 kijkers).

De volledige aflevering van Klikbeet is terug te zien via NPO.nl.

Lees verder