Gemist: puberstreken van Stuk TV en Daphne Deckers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: puberstreken van Stuk TV en Daphne Deckers

Gemist: puberstreken van Stuk TV en Daphne Deckers

|
|

Laatste update:

De jongens van Stuk TV houden wel van een rotgeintje op z’n tijd. Onderschat Daphne Deckers óók niet. De presentatrice/schrijfster was als puber nogal licht ontvlambaar!

Het is niet (altijd) zo dat pubers graag ellende veroorzaken, maar tijdens de tienerjaren denken ze niet altijd na over de gevolgen van hun streken. Meestal loopt het gelukkig goed af, maar irritant is het wel!

Burning down the house!

Humberto Tan vroeg zijn gasten naar hún ergste puberstreken, en dat leverde een aardige score op. Stuk TV-presentator Giel organiseerde een rave in een stiltegebied, en Stefan gooide midden in de nacht vuurwerk in de slaapkamer van z’n ouders. Géén aanrader, zo geeft hij zelf grif toe.

Je verwacht het misschien niet, maar Daphne Deckers maakte het óók wel eens bont. Dankzij een... impulsieve actie brandde het huis van haar ouders bijna af!

De Late Night Draait Door

Qua kijkcijfers gaat het niet al te best met RTL Late Night. De talkshow valt tegenwoordig regelmatig buiten de ‘top 25’ van meest bekeken tv-programma’s. Gisteravond was het ook zo ver: Humberto Tan trok 350.000 kijkers, terwijl ruim een miljoen mensen naar directe concurrent Jinek loerden. Het viel sommige kijkers op dat RTL Late Night het format een beetje richting De Wereld Draait Door stuurde.

Het is te hopen dat RTL Late Night de weg naar boven weer vindt; des te langer het duurt, hoe moeilijker het wordt! Dat het kán bewees het programma vorig jaar met een uitzending vanuit Marco Borsato’s woonkamer. De talkshow van RTL4 trok toen een kloeke 1,2 miljoen kijkers.

De hele aflevering van RTL Late Night kijk je terug bij RTLXL.

Lees verder