Gemist: moeder ‘Timtation’ woest tijdens interview met RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Gemist: moeder ‘Timtation’ woest tijdens interview met RTL Boulevard

Gemist: moeder ‘Timtation’ woest tijdens interview met RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Donderdagavond was het dan eindelijk zover: de grote finale van Temptation Island 2018. Voorafgaand aan de live-uitzending liep RTL Boulevard in de studio rond voor wat leuke interviews voor de uitzending van vrijdag. Gisteren zagen we dat het gesprek tussen Boulevard-reporter Olcay Gulsen met Tim (die overigens niet helemaal nuchter leek) niet helemaal liep zoals gepland…

Vurig type

De moeder van Tim (31) vond het ogenschijnlijk helemáál geen goed idee dat haar zoon de pers te woord stond, mogelijk vanwege hoe Tim de afgelopen periode in de media is verschenen of is ‘neergezet’. Terwijl Tim een gesprek met Olcay probeert te voeren, loopt zijn ‘mama’ op de achtergrond steeds roder aan. 

Awkward…

Waarschijnlijk wil ze niet dat Tim, die nog steeds bij haar in huis woont, nóg vaker negatief in de media verschijnt, maar begrijpt niet dat ze met deze actie precies het tegenovergestelde veroorzaakt. Misschien wordt het hoog tijd dat de ex van Deborah Leemans op zoek gaat naar een eigen huisje, tuintje, ki… Nah, laten we het houden bij die eerste twee.
Bekijk het fragment in bovenstaande video.

Lees verder