Gemist: Ik Vertrek leidt tot hilariteit op Twitter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Ik Vertrek leidt tot hilariteit op Twitter

Gemist: Ik Vertrek leidt tot hilariteit op Twitter

|
|

Laatste update:

Gisteravond beproefden John en Saskia in Ik Vertrek hun geluk in Spanje. Daarvoor hadden ze nogal een opmerkelijk businessplan bedacht…

Uithoek

In Ik Vertrek worden mensen gevolgd die emigreren naar het buitenland om daar een onderneming te beginnen. Gisteren was het de beurt aan John en Saskia. Zij verruilden de historische binnenstad van Deventer voor een stoffige uithoek van Spanje. Het doel was om een ‘campercamping’ te beginnen. En dat idee riep de nodige vragen op bij de kijkers.

Helaas hadden de beginnende ondernemers één detail over het hoofd gezien: in Spanje zijn al talloze plekken ingericht waar reizigers met een camper kunnen overnachten. En dat is nog gratis ook!

Joris

Na de nodige ellende was de camping dan toch een feit. Een van de eerste bezoekers was een hippiestel met een camper die ze liefkozend Joris noemden.

Veel kijkers zagen in de new age-kampeerders de ideale kandidaat voor een volgende aflevering van Ik Vertrek!

Verlegen

Uiteindelijk kwam het natuurlijk weer helemaal goed met John en Saskia. Op de site van Ik Vertrek lezen we: “De camperplek is nu vier maanden open en het loopt al best goed. Onze gasten zijn tevreden en we krijgen zulke goede beoordelingen dat we er bijna verlegen van worden. Als het aan ons ligt, blijven we hier!”

De complete aflevering van Ik Vertrek is terug te kijken via NPO.nl.

Lees verder