LEGO Masters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LEGO Masters

Gemist: Iedereen wéér boos op de Brickmaster

|
|

Laatste update:

LEGO Masters bewijst week in, week uit dat mensen graag naar gefrutsel met plastic steentjes kijken… én dat de Brickmaster het nóóit goed kan doen!

De bouwers moesten aan de slag met een ‘tijdreizende trein’, die door verschillende landschappen aan het cruisen was.

Aan het einde van de rit stuurde de Brickmaster David en Giovanni naar huis. Er was wéér veel kritiek op deze beslissing. Kijkers vinden het juryproces niet helemaal duidelijk, en hebben het idee dat de eenkoppige jury maar wat doet. Daarnaast wordt er zelfs gefluisterd dat de show per se een vrouw in de finale wilde hebben in verband met de kijkcijfers.

Alle kijkers hebben natuurlijk hun eigen favoriet, maar de beslissing van de Brickmaster was eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. David en Giovanni wonnen nog nooit een opdracht, terwijl de andere duo’s minstens één aflevering op hun naam schreven (inmiddels twee).

Ondanks de kritiek blijft LEGO Masters knallen op de zaterdagavond: gisteren keken er zo’n 1,4 miljoen Nederlanders naar de show. Recent werd het tweede seizoen van het bouwprogramma aangekondigd, dus je kunt je nog opgeven als je durft!

Even Tot Hier

Op NPO1 scoorden Niels van der Laan en Jeroen Woe lekker met de komische nieuwsshow Even Tot Hier. Nederland was deze week even collectief in paniek toen tolk Irma Sluis verdween tijdens de coronapersconferentie. Niemand minder dan Simone Kleinsma en Paul de Leeuw zongen daarom een ode aan onze hoop in bange dagen!

LEGO Masters

Volgende week is de spannende finale van LEGO Masters, waarin Björn en Corneel, Martijn en Jos én Lola en Jan strijden om de felbegeerde LEGO-beker én 25.000 euro. De aflevering van gisteravond kijk je terug via RTLXL. Als je honger naar gekleurd plastic nog niet vervuld is, check dan déze fantastische LEGO-creaties!

Foto: RTL/William Rutten

Lees verder