• Nieuws

Gemist: Hoe voorkom je de venijnige ‘kerstkater’?

Gemist: Hoe voorkom je de venijnige ‘kerstkater’?

De kerstdagen staan weer voor de deur, en dat betekent voor veel mensen lekker (en veel!) eten. Tijdens zo’n gezellige avond drink je wel eens een borreltje of wijntje te veel, waardoor de ‘kerstkater’ altijd op de loer ligt. In RTL Late Night geeft huisarts Tamara de Weijer tips waarmee je de kerstdagen fris doorkomt!

Actrice Renée Soutendijk begint eigenlijk al met de beste raad. Drink tussen de wijntjes door af en toe een glas water. Alcohol onttrekt vocht aan je lijf, dus als je dit bijvult heb je minder kans op hoofdpijn.

Daarnaast zijn er nog twee middeltjes die volgens De Weijer kúnnen helpen. Eieren en een zogeheten Japanse umeboshi-pruim. De laatste optie valt… niet helemaal in de smaak bij de gasten.

De slimste manier blijkt tóch om de kerstkater voor te zijn. Houd een glas water binnen handbereik!

Late Night

Zo’n 500.000 kijkers schakelden gisteren in op de talkshow van Humberto Tan. Tijdens de uitzending was er veel aandacht voor het Sportgala, Bitcoin en het nieuwe toneelstuk van Victor Reinier en Renée Soutendijk. De Weijer ging daarnaast dieper in op de verschillende vormen van hoofdpijn die we soms hebben.

De hele aflevering van RTL Late Night kijk je terug bij RTLXL.