Gemist: Emotionele roadtrip voor Sofie in De Reis Van Je Leven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Emotionele roadtrip voor Sofie in De Reis Van Je Leven

Gemist: Emotionele roadtrip voor Sofie in De Reis Van Je Leven

|
|

Laatste update:

Sofie (29) is ongeneeslijk ziek. Met haar vriendinnen wil ze nog één fantastische reis maken. Verdriet en vreugde gingen hand in hand, in een nieuwe aflevering van De Reis Van Je Leven, met Johnny de Mol.

Sofie kreeg in 2015 borstkanker, waarvan ze na zware chemotherapie en een operatie genezen leek. Vorig jaar bleek de ziekte toch te zijn uitgezaaid, waardoor Sofie niet weet hoe lang ze nog heeft. Het kunnen maanden zijn, of jaren…

Samen met Johnny de Mol probeert ze alsnog alles uit het leven te halen. Met haar vriendinnen vertrekt ze naar Namibië om de Big Five van het dierenrijk te zoeken.

De Reis Van Je leven was weer bijzonder emotioneel. De vriendinnen voeren confronterende gesprekken over de ziekte van Sofie, genieten van het natuurschoon en maken hun vriendschapsband nóg sterker. Sofie’s vriend Bouke heeft óók nog een verrassing in petto.

De Reis Van Je Leven

664.000 mensen schakelden gisteren in op het emotionele De Reis Van Je Leven. De best bekeken programma’s waren De Rijdende Rechter (1,2 miljoen), Ellie Op Patrouille (1 miljoen) op NPO1 en de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool (985 duizend) op Veronica.

De Reis Van Je Leven is één van de laatste shows die de presentator maakt voor RTL4. Binnenkort verkast hij naar SBS6.

De hele aflevering kijk je terug op RTLXL.

Lees verder