Gemist: eerste Knockout-ronde The Voice Of Holland

Veronica Superguide logo
Gemist: eerste Knockout-ronde The Voice Of Holland

Gemist: eerste Knockout-ronde The Voice Of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gisteravond was de eerste Knockout-ronde in The Voice Of Holland. Waylon en Anouk begonnen de avond met acht talenten, en moesten dat aantal terugbrengen naar drie. Vooral Anouk bleek een kunstenares met de botte bijl!

Waylon

De zanger deed zijn best om alle kandidaten naar huis te sturen met een positieve boodschap. Misschien had dat wel iets minder gekund!

Dubieuze complimenten of niet: deze talenten zien we terug in de liveshows!

Marchiano

Silayio

Kimberly

Team Waylon

Anouk

De Haagse zangeres had het moeilijk tijdens de Knockouts. Nienke emotioneerde de rocker, die het afschoof op haar hormonen. Het opmerkelijkste moment was het optreden van Kevin. Met twee stoelen bezet, zong hij Love Never Felt So Good van Michael Jackson en Justin Timberlake.

Hoewel Kevin een aardig optreden gaf, én er nog een lege stoel stond, bood Anouk hem geen plek aan. De zangeres heeft een erg sterke groep talenten verzameld, en dacht al dat Kevin snel vervangen zou worden. ‘Kijk, ik kan jou tien minuten op die stoel laten zitten. Maar ik weet wat er nog komen gaat, ik weet dat je het gewoon niet gaat redden. Ik ga je helaas naar huis toe sturen.’

Anouk trekt de pleister er graag in één keer af! Haar eerlijkheid maakt haar één van de redenen om naar de talentenjacht te kijken.

Wie gingen er wél door?

Gideon

Nienke

Jim

Team Anouk

Volgende week halen Ali B. en Sanne Hans de heggenschaar door hun talentenbestand, in de tweede Knockout-ronde. De aflevering van gisteravond kijk je terug bij RTLXL!

Lees verder