Gemist: Dit was 'm: de eerste M

Veronica Superguide logo
Gemist: Dit was 'm: de eerste M

Gemist: Dit was 'm: de eerste M

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waarschijnlijk had Margriet van der Linden liever temperaturen van een graadje of tien lager gehad bij de première van haar nieuwe talkshow M. Bloedhete dagen waarop de barbecue en de biertjes in de tuin voorrang krijgen op de televisie binnen zijn namelijk niet ideaal. Maar ja, ze moest het er mee doen en liet zich er niet door tegenhouden.

Margriet begon de eerste aflevering met een korte uitleg wat ze nou eigenlijk wilde maken en ging op bezoek bij haar Amerikaanse inspiratiebron Seth Meyers.

Een nabeschouwing op Boer Zoekt Vrouw, diverse rubriekjes en een gesprek met Arie Boomsma over zijn nieuwe boek vormden verder de line-up van DWDD-vervanger M. Arie was lekker bezig: hij sloopte tijdens zijn gesprek bijna meteen al het gloednieuwe decor.

Met 847.000 kijkers en een zesde plek in de kijkcijfer top 10 deed de eerste M het zeker niet slecht. De reacties op social media waren dan ook niet bepaald eenduidig en vlogen zo'n beetje alle kanten op.

Gelukkig heeft Margriet vanavond gewoon weer een kans. De tweede M is om 19:00 uur te zien op NPO 1. De première kijk je terug via NPO Start!

Lees verder