Gemist: De Luizenmoeder grote winnaar zondagavond

Veronica Superguide logo
Gemist: De Luizenmoeder grote winnaar zondagavond

Gemist: De Luizenmoeder grote winnaar zondagavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van de populariteit van De Luizenmoeder lijkt nog niet in zicht. De comedyserie van AVROTROS trok ruim een miljoen kijkers meer dan vorige week!

Dromen

Er zijn nog maar drie afleveringen verschenen, maar De Luizenmoeder trekt kijkcijfers waar programma’s die al jaren lopen alleen maar van kunnen dromen. De derde aflevering werd door niet minder dan 2.435.000 mensen bekijken. Die topscore wordt nog indrukwekkender als je bedenkt dat de vorige aflevering ‘slechts’ 1.390.000 kijkers aan zich wist te binden. Met uitgesteld kijken inbegrepen, is dat inmiddels opgelopen tot 2.607.000 kijkers. Daarmee verbrak de comedyserie een terugkijkrecord!

Verjaardag

De kijkcijferkraker van AVROTROS lijkt niet te stoppen. In de afgelopen tien jaar wist geen een programma op NPO 3 op prime time de twee miljoen kijkers te halen. In de aflevering van gisteravond was te zien hoe de verjaardag van Hannahs dochter Floor de verhoudingen op het schoolplein op scherp zet. Uiteraard leidt dat weer tot ongemakkelijke situaties, gefrustreerde moeders en verbaal vuurwerk!        

De derde aflevering van De Luizenmoeder is terug te zien bij NPO.nl.

Lees verder