Gemist: De Bachelor wordt nóg leuker met Twitter!

Veronica Superguide logo
Gemist: De Bachelor wordt nóg leuker met Twitter!

Gemist: De Bachelor wordt nóg leuker met Twitter!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Sommige shows wil je rustig volgen, zonder afleiding van je smartphone. Andere programma’s worden met Twitter erbij alleen maar beter! De Rijdende Rechter, het Eurovisie Songfestival en… De Bachelor krijgen dankzij social media een geheel nieuwe dimensie!

In De Bachelor strijdt een tiental dames om de vrijgezelle Robbert (en tégen elkaar). Slechts één van de vrouwen gaat er uiteindelijk met De Bachelor vandoor. De deelnemers kúnnen zich natuurlijk richten op Robbert zelf, maar als je de concurrentie psychisch kapotmaakt kom je ook een heel eind!

De Bachelor

De dating/realityshow trekt een kleine 300.000 kijkers op Net5, maar is steevast ‘trending topic’ op Twitter. Zo ziet een avondje De Bachelor er uit!

De kattigheid die je in de show ziet, gaat online gewoon verder!

Dames smullen van de slangenkuil, en sommige mannen moeten, tot hun grote verdriet, óók meekijken.

De dames in De Bachelor laten geen sneaky tactiek onbenut om de aandacht van Robbert te trekken. Sommigen gaan daarin nét wat te ver! Of precies ver genoeg, afhankelijk van wie je het vraagt.

Er wordt veel afgegeven op de vrouwelijke kandidaten, maar ook de begeerlijke Robbert ontkomt niet aan de toorn van Twitterend Nederland.

De kwinkslagen, snoeiharde grappen en droge observaties zorgen in elk geval voor een aanzuigende werking! We kunnen iedereen een avondje De Bachelor + Twitter aanraden!

De hele aflevering van De Bachelor kijk je hier terug, via KIJK.

Lees verder