De 12 van Oldenheim

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De 12 van Oldenheim

Gemist: De 12 van Oldenheim ontknoping

|
|

Laatste update:

Met een dubbele aflevering nam RTL afscheid van De 12 van Oldenheim. In totaal keken bijna 900.000 mensen naar de ontknoping van de thrillerreeks. Maar voor het zover was, werd het geduld van de kijkers nog even flink op de proef gesteld!

Woedend over De 12 van Oldenheim

De ontknoping zou namelijk te zien zijn in een dubbele aflevering die om 20.00 uur van start zou gaan. Maar toen de fans inschakelden, begon op dat moment De jongens tegen de meisjes. Hierdoor begon de ontknoping van De 12 van Oldenheim pas anderhalf uur later. Veel mensen moesten vanmorgen echter weer vroeg op en hadden niet de luxe om tot half 12 op te blijven. Op Twitter reageerden veel fans dan ook woedend op de programmawijziging.

Het einde van De 12 van Oldenheim

Gelukkig viel de finale van De 12 van Oldenheim zelf wel in de smaak bij de fans. Bijna 900.000 kijkers zagen de ontknoping. Daarmee behaalde RTL de vierde plek in de Kijkcijfer Top 25. Maar de grote winnaar van de zondagavond was opnieuw Yvon Jaspers. Zij scoorde met haar reportageprogramma Op De Boerderij niet minder dan 1.752.000 kijkers!

De ontknoping van De 12 van Oldenheim is terug te zien via RTL XL.

Geheimen in Oldenheim

In De 12 van Oldenheim wordt rechercheur Sharif (Nasrdin Dchar) geconfronteerd met een reeks bizarre verdwijningen uit het dorpje Oldenheim. Het spoor leidt naar journalist Peggy (Noortje Herlaar), maar hij komt er al snel achter dat er meer mensen met duistere geheimen rondlopen in het schijnbaar slaperige stadje.

Lees verder