Gemist: Dance Dance Dance-jury deelt eerste 3 tienen van seizoen uit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Dance Dance Dance-jury deelt eerste 3 tienen van seizoen uit

Gemist: Dance Dance Dance-jury deelt eerste 3 tienen van seizoen uit

|
|

Laatste update:

Gisteravond dansten de BN’er-duo’s weer alsof hun leven ervan afhing in Dance Dance Dance. Er werd gestreden om een plek in de halve finale van de show en het niveau steeg tot grote hoogte. Met name de dans van acteurs Holly Mae Brood en Soy Kroon kwam binnen.

Zie ook:

Triple tien

Het duo, dat elkaar leerde kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en in het echte leven een setje vormt, danste de sterren van de hemel op Pink’s What About Us. De emotionele muziek en de intense dans maakten zowel bij de twee dansers zelf als de jury en het publiek veel los: terwijl Holly na afloop in tranen uitbarstte, gaf de jury hen drie welverdiende tienen, iets dat we deze reeks nog niet eerder zagen.

‘Doorgestoken kaart’

Naast dat er op Twitter volop nagepraat werd over het optreden van Holly en Soy, waren kijkers bijzonder teleurgesteld over de uiteindelijke uitslag van de avond. Patrick Martens en Marlayne Sahupala moesten het programma verlaten, ondanks hun sprookjesachtige vertolking van Beauty and the Beast, op het gelijknamige nummer van John Legend en Ariana Grande. Op Twitter regende het teleurgestelde berichten van mensen die met name Patrick - “de vrolijke noot van het programma” - ontzettend gaan missen. Ook denken veel kijkers na het zien van de uitzending van gisteren zéker te weten dat de puntentelling doorgestoken kaart is. “De kijker wordt weer belazerd”, klinkt het meermaals op het sociale platform.
Bekijk het indrukwekkende optreden van Holly en Soy in bovenstaande video terug. De dans van Patrick en Marlayne zie je hieronder, onder de tweets.

Lees verder