Gemist: ‘Caroline!?’ Premier Rutte roept om hulp tijdens televisiedebat

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: ‘Caroline!?’ Premier Rutte roept om hulp tijdens televisiedebat

Gemist: ‘Caroline!?’ Premier Rutte roept om hulp tijdens televisiedebat

|
|

Laatste update:

Premier Mark Rutte raakte gisteravond even in de war tijdens het slotdebat voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Wat was de stelling nou ook alweer!?

Alle landelijke lijsttrekkers waren aanwezig, en spraken over belangwekkende zaken! Op het programma stonden belangrijke provinciale thema’s als de aanslag in Nieuw-Zeeland, global warming, buitenlandse politiek, 5G-internet en de invloed van China hier op, en de volkenrechtelijke indeling van de Europese Unie.

Premier Mark Rutte, die het de afgelopen dagen erg druk had met het schietincident in Utrecht, wist het gisteravond óók even niet meer… Tijdens een debat met PvdA-leider Lodewijk Asscher vergat Rutte zijn (voorbereide) punt, en riep hij gekscherend om ‘Caroline’, zijn politiek assistent. De 'serieus' die Annechien Steenhuizen er nog even uitgooide was de kers op de taart: geen enkele man wil dit op deze toon horen!

Natuurlijk zakte de minister-president op dat moment enorm door de grond, hoewel hij achteraf sportief reageerde.

Caroline?

Caroline werd trouwens al vrij snel gevonden, hoewel Mark Rutte er toen debattechnisch al niet meer zoveel aan had. Op zich werd er vaker gelachen om Mark Rutte, maar dit keer deed hij het ook écht zelf!

Nederland Kiest: Het Debat trok gisteravond ruim 1,5 miljoen kijkers. Hopelijk letten die een beetje op, want vandaag zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten én de Waterschappen.

Stemmen kan tot 21:00 uur, en om 20:35 uur start op NPO een speciale uitzending over de verkiezingen, waarin de eerste uitslagen bekend worden gemaakt.

Lees verder