Gemist: Bibi Breijman wint It Takes 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Bibi Breijman wint It Takes 2

Gemist: Bibi Breijman wint It Takes 2

|
|

Laatste update:

Bibi Breijman is de winnares van het tweede seizoen van It Takes 2! Na een spannende strijd versloeg de vlogger in de eindronde medefinalist Tooske Ragas.

This Town

Met haar vertolking van This Town van Niall Horan, dat ze samen met coach Waylon zong, haalde ze twee tienen bij de vakjury. “Ik heb nog nooit een tien gegeven in deze hele serie, en die ga je nu krijgen”, aldus jurylid Gerard Ekdom. Ook Angela Groothuizen was zeer over haar te spreken: “Bibi Rules!” Bekijk haar performance hieronder.

Think

Tooske deed met haar coach Trijntje Aretha Franklins lied Think. Nielson: “Dit is een van de moeilijkste liedjes die er is qua timing, ik vind dat je die timing echt goed hebt gedaan.” Gerard Ekdom had ook niks anders dan lovende woorden: “Dit is de fucking finale en dan doe je dit, het is fantastisch gezongen.” 

Winnaar

Omdat ze niet genoeg punten kregen van het publiek moesten medefinalisten Ruben Nicolai en Buddy Vedder helaas vroegtijdig het veld ruimen. Daarna was het aan Tooske en Bibi om nog één duet te doen. Bibi deed Let it Go van James Bay en Tooske deed nog een keer Roar van Katy Perry. Beide kregen ze louter tienen van de jury, waarna het aan het publiek was om een definitieve winnaar te kiezen. Bekijk hieronder de uitslag.

Bibi is blij!

Bibi reageerde dolblij op de overwinning. "Mijn god, dit is zo leuk. En wat is de trofee zwáár!” Tooske sloot de finale af met de woorden: "Dit was te gek. Bibi is een fantastische zangeres. Ik heb van haar genoten.” Check hieronder nog even het optreden van Bibi met Edsilia Rombley.

De hele aflevering terug kijken? Dat kan hier.

Lees verder