• Nieuws

Gemist: Arjen Lubach met alle ins en outs over de ‘Nations League’

Gemist: Arjen Lubach met alle ins en outs over de ‘Nations League’

Vanavond speelt Oranje tegen onze nationale erfvijand: Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld voor de ‘Nations League’, maar hoe werkt die bizarre competitie?

De Nations League is begonnen om een eind te maken aan oefeninterlands; wedstrijden waarop bijna niemand zit te wachten. Door de ingewikkelde opzet weten veel kijkers niet eens waaróm er nou eigenlijk gespeeld wordt! Niet alleen mensen die meteen toegeven dat ze weinig van voetbal weten; zelfs fans krijgen glazige ogen als je er over begint.

Bericht wordt geladen...

Ja, we weten dat Nederland door de recente winst op Frankrijk goede zaken heeft gedaan, en Duitsland lekker is gedegradeerd (altijd fijn!), maar hoezó!?

Arjen Lubach probeerde het gisteravond kant en klaar uit te leggen. Eerder deed hij dat - met succes - met de zomer- en wintertijd.

Eh ja… Missie gefaald! Wat een hopeloze competitie. Nou ja, vanavond speelt het Nederlands elftal in elk geval tegen Duitsland!

Zondag Met Lubach keert terug

Omdat het gisteren alweer de laatste Zondag Met Lubach was van dit seizoen, werd 2018 in de show al symbolisch afgesloten. Het was the return of the ‘rapservice’, met een héél bijzonder gastoptreden. Sing it, Glennis!

Zondag Met Lubach trok gisteren bijna 900.000 kijkers, op een avond die werd gedomineerd door een knotsgekke aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

Arjen Lubach keert in 2019 weer terug met zijn satirische show, maar pas in het najaar. Lubach wil in het voorjaar langs theaters toeren, waardoor er geen tijd meer is om het nieuws wekelijks door de gehaktmolen te trekken. De hele aflevering van Zondag Met Lubach kijk je terug bij NPO Start.