• Nieuws

Gemist: André Hazes, Justin Bieber en Een Huis Vol in The Voice Of Holland

Gemist: André Hazes, Justin Bieber en Een Huis Vol in The Voice Of Holland

Het is weer vaste prik op de vrijdagavond: The Voice Of Holland! Deze artiesten maakten een verpletterende indruk.

Samantha Steenwijk maakte indruk met een schitterende uitvoering van André Hazes’ Ik Leef Mijn Eigen Leven. Anouk ging met de zangeres van het levenslied aan de haal.

Bericht wordt geladen...

Roemillo Baumgard gaf een geweldige funky show weg, met het nummer Uptown Funk. Zijn keuze voor Sanne ‘Miss Montreal’ Hans ligt misschien niet helemaal voor de hand. Mocht je de zanger kennen: dat kan kloppen! Roemillo was eerder te zien in het programma Een Huis Vol, over een gezin met dertien kinderen. Daarom was het zo druk in de familieruimte!

Julia van Bergen zong een mooie versie van 2U, van David Guetta en Justin Bieber. Waylon kon wel met de ‘social influencer’ uit de voeten. Twitteraars dachten voornamelijk: influencer?

Bericht wordt geladen...

Vrijdagavondknaller

The Voice Of Holland was afgemeten het best bekeken programma van de vrijdagavond. Met 2,2 miljoen kijkers liet het zelfs het journaal van 20:00 uur achter zich. NPO1 was ook populair: 1 Tegen 100 en Flikken Rotterdam zaten rond de 1,2 miljoen kijkers.

Gisteravond was nog maar de tweede ronde van in totaal zeven ‘blind auditions’ in The Voice Of Holland. We zien benieuwd wat voor talenten er nog in het verschiet liggen!

De hele aflevering van The Voice Of Holland kijk je terug bij RTLXL.