• Nieuws

Gastenlijst Naar Bed Met Irene is compleet!

Gastenlijst Naar Bed Met Irene is compleet!

Over een maand begint het derde seizoen van het interviewprogramma Naar Bed Met Irene op SBS6. Presentatrice Irene Moors heeft zojuist de laatste gasten bekendgemaakt.

Irene Moors deelde dit bericht op Instagram, waarin de nieuwe gasten werden aangekondigd. Het gaat om haar ‘partner in crime’ Carlo Boszhard, Paul de Leeuw, de zussen van 0’G3ne en dieetgoeroe Sonja Bakker.

Eerder deze week deelde Moors al een gedeeltelijke gastenlijst. Daarin werden Nick Schilder, Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp en Gerard Joling verwelkomd. Irene Moors kijkt samen met de BN’ers terug op hun carrière, en kijkt naar wat de toekomst voor ze in petto heeft. Al met al vormen de BN’ers een interessante lineup voor het interviewprogramma.

Naar bed, naar bed

Naar Bed Met Irene kende eind 2016 een lastige start. De kijkcijfers groeiden in de eerste acht afleveringen langzaam mee, en eindigden iets onder de 500.000. Wellicht dat het bescheiden succes door de nieuwe lichting prominente gasten nog groter wordt. Het gezondheidsprogramma van Moors, Vet Fit, werd eerder deze week geannuleerd.

Door de bekendmaking van de vier namen is de serie van acht afleveringen nu compleet. De derde serie Naar Bed Met Irene is vanaf zaterdag 21 april te zien op SBS6.