Game of Thrones-schurk te zien in The Crown: Seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Game of Thrones-schurk te zien in The Crown: Seizoen 3

Game of Thrones-schurk te zien in The Crown: Seizoen 3

|
|

Laatste update:

Volgend jaar keert The Crown terug op Netflix. En daarbij heeft een favoriet uit Game of Thrones zich bij de toch al niet misselijke cast gevoegd!

Turbulent

Als we fan zouden zijn van suffe woordgrapjes (en dat zijn we), zouden we kunnen zeggen dat The Crown een van de kroonjuwelen is in het Netflix-aanbod. Zelfs de geportretteerde koningin Elizabeth II is fan! Claire Foy (First Man) won al een Golden Globe voor haar rol van de Britse vorstin en ook in de bijrollen valt er genoeg te genieten. Zo zal er volgend seizoen een belangrijke rol zijn weggelegd voor een grote speler uit Game of Thrones!

Oudoom

Digital Spy heeft de scoop dat niemand minder dan Charles Dance te zien zal zijn in de komende reeks. Dance is bij seriefans vooral bekend als Tywin Lannister uit Game of Thrones. Hij speelde niet minder dan vijf seizoenen de machtsbeluste patriarch van House Lannister. De charismatische acteur heeft naar verluidt getekend voor de rol van Sir Louis Mountbatten, de oudoom van prins Charles. En zo belandt Dance van de strijd om de IJzeren troon in het politieke gekonkel van het Britse koningshuis!

Lees verder