Game of Thrones onthulde eindelijk wat er met Ed Sheerans personage gebeurde

Veronica Superguide logo
Game of Thrones onthulde eindelijk wat er met Ed Sheerans personage gebeurde

Game of Thrones onthulde eindelijk wat er met Ed Sheerans personage gebeurde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hitmachine Ed Sheeran speelde in de opener van Game of Thrones seizoen 7 een nogal gehate cameo. In de première van seizoen 8, gisterenavond, onthulde de serie eindelijk wat er met zijn personage gebeurde.

Uiteraard gaan we het hier keihard spoilen, dus wees gewaarschuwd!

Zoals je in de reacties op de eerste aflevering van seizoen 8 al kon lezen, waren fans – begrijpelijk – met hele andere dingen bezig. Toch onthulde deze episode ook hoe Ed’s personage er nu aan toe is. Nou, niet zo best. Eerst nog even terugkijken naar die cameo!

Ben je nu wel benieuwd? Nou, zoals je weet speelde Ed een Lannister-soldier. Hij heet Eddie (ja, echt) en in de bordeel-scène met Bronn van gisteren, onthulden prostituees wat er met Eddie gebeurde nadat Daenerys en haar draak de boel in de hens zetten.  “That boy Eddie”, begint één van de dames, “came back with his face burned right off.” En om het allemaal nog gruwelijker te maken: “He’s got no eyelids now.”

Haat

Héél veel fans vinden de cameo nog steeds een doorn in het oog. Naar verluidt deden de makers Maisie Williams (Arya Stark) slechts een plezier: ze is superfan van Ed Sheeran. Niet iedereen vindt het tof: Hodor-acteur Kristian Nairn sprak van een enorme aanfluiting. Nou, deze is dan voor jou, Kristian!

Lees verder