Game of Thrones-acteur Richard Madden getipt als de volgende James Bond

Door Redactie
Game of Thrones-acteur Richard Madden getipt als de volgende James Bond

Binnenkort nemen we afscheid van Daniel Craig als James Bond. In de strijd om zijn opvolging is een nieuwe uitdager in beeld: Game of Thrones-acteur Richard Madden!

Felbegeerd

Verschillende acteurs zijn al genoemd als de opvolger van Daniel Craig, variërend van Tom Hiddleston tot Idris Elba. Maar waar twee honden vechten om één been… Volgens The Sun gaat de felbegeerde rol namelijk naar Richard Madden. Een anonieme bron verklaarde in de Britse Tabloid: “Het ziet er serieus naar uit dat hij de rol zal krijgen. Hij staat bovenaan het verlanglijstje van (producent) Barbara Broccoli en zal binnenkort gevraagd worden voor de klus.”

Outsider

Hoewel je de betrouwbaarheid van het nieuws in twijfel kunt trekken, kan Madden zomaar een outsider zijn om rekening mee te houden. Hij is bij ons vooral bekend als Robb Stark uit Game of Thrones, maar de acteur gooit momenteel ook hoge ogen met de televisiesensatie The Bodyguard! Zolang niets officieel is kan het nog alle kanten op, maar misschien dat Madden ooit zijn weg weet te vinden naar de lijst van onze favoriete Bond-acteurs aller tijden!