Game of Thrones-acteur doet recordpoging wasmachines werpen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Game of Thrones-acteur doet recordpoging wasmachines werpen

Game of Thrones-acteur doet recordpoging wasmachines werpen

|
|

Laatste update:

Natuurlijk, in Westeros gebeuren de nodige vreemde dingen, van draken tot sneeuwzombies. Maar vlak Italië ook niet uit! Daar probeerde Hafthór Júlíus ‘Thor’ Björnsson, beter bekend als The Mountain uit Game of Thrones, een wereldrecord wasmachine werpen te vestigen!

Kleerkasten

In Lo Show Dei Record, een Italiaanse variant op het aloude recordprogramma De Eerste, De Beste, moest Björnsson het opnemen tegen Zydrunas Savickas. De kleerkasten waren elkaar gewaagd: ‘Thor’ Björnsson kennen we natuurlijk uit Game of Thrones, waar hij de rol speelt van Gregor ‘The Mountain’ Clegane. Maar Savickas is ook bepaald geen watje. Hij won in 2014 de titel van de Sterkste Man ter Wereld. Er stond dan ook wat op het spel: het wereldrecord wasmachine werpen!

De krachtpatsers kregen ieder twee pogingen om de wasmachines van 46 kilo zover mogelijk weg te smijten. Ondanks een paar dappere pogingen van de Game of Thrones acteur, legde Thor het toch af tegen zijn tegenstander uit Litouwen. De voormalige sterkste man ter wereld vestigde een wereldrecord door de wasmachine maar liefst 4.13 meter door de lucht te gooien! Nu kunnen wel wel iets flauws zeggen over de werptechniek van ‘The Mountain’, maar wij zijn al blij als we een bezorger kunnen vinden die onze webshop-bestellingen de trap opdraagt!

Lees verder