Gallyon van Vessem

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gallyon van Vessem

Gallyon van Vessem haalt uit naar SBS: Laat me niet lachen

|
|

Laatste update:

Vorige maand werd Gallyon van Vessem aan de kant gezet bij Hart van Nederland. Op haar verjaardag heeft de presentatrice geen goed woord over haar ontslag!

Verjongingskuur

Vandaag viert Gallyon van Vessem haar 51e verjaardag. Voor de presentatrice zal het een bitterzoete dag zijn. Haar leeftijd is namelijk zeer waarschijnlijk de reden dat zij is ontslagen bij Hart van Nederland. Hoewel zij nooit officieel te horen heeft gekregen dat zij volgens SBS te oud is om het programma te presenteren, zou haar ontslag het directe gevolg zijn van een verjongingskuur van de zender. Blijkbaar leeft dit gevoel bij Gallyon zelf ook nog steeds. Op Twitter haalde ze dan ook hard uit naar haar voormalige werkgever.

Pak vla

“Deze “Tenminste Houdbaar Tot” trui kreeg ik van de collega’s. Omdat de term “houdbaarheidsdatum” op een pak vla thuishoort. Niet op een mens. Nooit!”, schrijft Gallyon op het sociale medium. Ze sluit haar post met de veelzeggende hashtags #watjezegtbenjezelf en #laatmenietlachen. Het is trouwens niet de eerste keer dat zei haar eigen hart laat spreken in de media over haar vertrek. Eerder zei Gallyon: “Natuurlijk is het kut, en je kunt er heel somber over zijn, maar wat heb je eraan?” Hopelijk heeft zij ondanks deze donkere wolk toch een gezellige verjaardag!

Lees verder