Davina Michelle bij Beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Davina Michelle bij Beau

Gaat Davina Michelle naar het Songfestival 2022?

|
|

Laatste update:

Na haar verbluffende optreden van gisteravond is er nog één vraag onbeantwoord: gaat Davina Michelle volgend jaar voor ons naar het Eurovisie Songfestival? Carlo Boszhard kon het vanavond bij Beau niet laten om het te vragen! 

Voor hij de brutale vraag stelt, wil hij wel nog wat kwijt! 

Excuses aanvaard

Een paar weken geleden zaten Carlo en Davina al samen bij Op1 en daar maakte hij het de wereldster behoorlijk lastig. "Ik ben behoorlijk pittig tegen je geweest laatst. Mijn excuses nog", gaat Carlo door het stof. Hij doelt daar op zijn uitgesproken ergernis over het feit dat Davina twijfelde aan een deelname, puur omdat ze het wedstrijdelement niet zag zitten. Volgens Carlo was dit enkel goed bedoeld. "Ik weet dat zij zo'n performance kan neerzetten." 

Op gevoel afgaan

Toch kan de presentator het niet laten om er toch nog even naar te vissen. Want: na al die lovende reacties en een nieuwe nummer één hit kan het toch niet anders dan dat ze volgend jaar deelneemt? Nou, Davina weet het zo net nog niet. "Ik heb er wel hoofdpijn van over gehouden hoor van al die stress, maar het is nog steeds een enorme eer om hier onderdeel van uit te maken", praat ze er nog lekker omheen. "Ik heb vaker gezegd: het moment moet komen. Voor nu is het misschien nog niet helemaal het moment." 

Johnny Logan spreekt

Tja, of ze nu wel of niet gaat, de lovende woorden van Mr. Songfestival Johnny Logan heeft ze in haar zak! Hij vond haar - net als een groot deel van de wereld - grandioos. "Ik vond het prachtig, gefeliciteerd. Het was heel spectaculair." 

Beau is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder