Frits Wester

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frits Wester

Frits Wester reageert op ophef ‘dronken’ televisieoptreden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Frits Wester doet voor RTL verslag van het dagelijkse nieuws. Maar door een bizar televisieoptreden is de politiek verslaggever nu zelf het gesprek van de dag!

Dubbele tong

Afgelopen zaterdag gaf Frits Wester commentaar op het proces tegen Geert Wilders in de uitzending van RTL Nieuws. Maar dat ging de politiek commentator deze keer een stuk minder makkelijk af dan normaal. Hij kwam maar moeilijk uit zijn woorden en leek met een dubbele tong te praten. Veel kijkers vroegen zich dan ook af of hij een glaasje teveel op had.

‘Heel erg moe’

In een interview met Shownieuws reageerde Wester zelf op de ophef rond het wankele televisieoptreden. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Ik was gewoon heel erg moe en ik moest ineens snel voor de camera staan. Het had inderdaad strakker gekund, dat geef ik meteen toe.” RTL liet weten dat ze in gesprek gaan met Wester. “De uitzending was inderdaad niet zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek”, aldus de zender

Het is trouwens niet de eerste keer dat de politiek commentator in opspraak komt wegens al dan niet drinken onder werktijd. Vorig jaar zorgde een vergelijkbaar televisieoptreden ook al voor gefronste wenkbrauwen, zo ook aan tafel bij Veronica Inside!

Lees verder