Friday The 13th: Camp Crystal Lake opent zijn deuren!

Veronica Superguide logo
Friday The 13th: Camp Crystal Lake opent zijn deuren!

Friday The 13th: Camp Crystal Lake opent zijn deuren!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Heb je nog een paar vrije dagen staan? Met een beetje geluk breng je ze door op Camp Crystal Lake! De filmlocatie van Friday The 13th biedt binnenkort éénmalig overnachtingen aan. Ki ki ki! Ma ma ma!

In de allereerste Friday The 13th (1980) maakte de wereld kennis met Jason Voorhees en zijn gestoorde moeder. Geen enkele kampeerder was veilig op het prachtige, maar onheilspellende Camp Crystal Lake. De slasher werd opgenomen in een écht scoutingkamp: No Be Bo Sco, in New Jersey. 

Good boy!

Normaal gesproken is het verboden om dit scoutingkamp te bezoeken, omdat het nog altijd in gebruik is. De scouts zitten niet te wachten op grappenmakers of horrorfans! Af en toe organiseert het kamp open dagen voor Friday-fans. De opbrengst wordt voornamelijk gebruikt om het kamp te onderhouden.

Voor het eerst organiseert No Be Bo Sco een overnachting voor fans van Friday The 13th. Het gaat om de nachten van vrijdag 13 (natuurlijk) april op zaterdag, en van zaterdag 14 april op zondag. Goedkoop is zo’n logeerpartij niet: de tickets worden blind geveild, dus je weet nooit wat het minimumbedrag is. 

You’re Doomed!

Volgens No Be Bo Sco kost een rondleiding inclusief maaltijd (die tijdens deze dagen óók beschikbaar zijn) 175 dollar. Het kamp verwacht dat de overnachtingen ‘voor een veelvoud hiervan’ geveild worden. Ook Adrienne King, hoofdrolspeelster uit de originele Friday The 13th zal acte de presence geven.

Het is een beetje een lastig verhaal, zeker voor Europese fans die te maken hebben met hoge reiskosten. Aan de andere kant: sommige mensen hebben 40 jaar op deze kans gewacht! Meer informatie vind je op deze site.

Lees verder