Free Souffriau als Mega Mindy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Free Souffriau als Mega Mindy

Actrice Free Souffriau neemt na 15 jaar afscheid van Mega Mindy

|
|

Laatste update:

Amerika heeft Gal Gadot, de Benelux heeft Free Souffriau. Maar na vijftien jaar Mega Mindy te hebben gespeeld, vindt de actrice het wel even mooi geweest.

Vandaag maakte Free Souffriau bekend dat zij stopt als Mega Mindy. De Vlaamse actrice maakte in 2006 haar debuut als de superheldin in de gelijknamige televisieserie. In totaal speelde zij in meer dan 70 afleveringen de titelrol. Ook na het eindigen van de reeks in 2013 bleef Souffriau actief als Mega Mindy. Zij speelde de Studio 100-creatie in verschillende bioscoopfilms, concertreeksen en theatershows.

‘Prachtig avontuur’

Free Souffriau deelde het bijzondere nieuws via Instagram. “Het was een prachtig avontuur en ik ben zo dankbaar dat ik dit mocht beleven”, schrijft de Mega Mindy-ster op het sociale medium. Daarnaast neemt Souffriau uitgebreid de tijd om haar collega’s en fans te bedanken. “Het ga jullie goed, kleine superhelden. Ik ga jullie toch heel erg missen”, aldus de Studio 100-ster.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Opvolger

Toch kijkt Free Souffriau stiekem ook wel uit naar een leven zonder Mega Mindy. Zo hoeft zij zich niet meer druk te maken of ze nog wel past in het kostuum van de zuurstokroze superheldin. “Eigenlijk wil ik écht weleens beginnen te eten wat ik lekker vind en wil ik daar een wijntje bij drinken”, vertelde zij vandaag in een interview met het AD. Studio 100 is inmiddels druk bezig met het zoeken naar een geschikte opvolger van Souffriau.

Lees verder