Fred van Leer, documentaire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fred van Leer, documentaire

'Fred van Leer overvallen en bedreigd in eigen huis'

|
|

Laatste update:

UPDATE: Fred deelt zijn verhaal in een Instagram-post.

Originele bericht gaat hieronder verder

Net nu het weer wat beter gaat met Fred van Leer krijgt de stylist een nieuwe klap te verwerken. Hij is vanochtend in zijn woning in Rotterdam overvallen door twee mannen. Dat meldt RTL Boulevard.

De twee overvallers deden zich voor als medewerkers van PostNL. Ze bedreigden Fred met een vuurwapen.

Naar ziekenhuis

Fred raakte hierbij lichtgewond. De ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over de stylist. Hij is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Er is een vuurwapen gevonden in het huis wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld.

Geen buit

Het AD meldt dat het erop lijkt dat er niets is gestolen. "Maar dat moet nog wel goed worden onderzocht’’, aldus een politiewoordvoerder, die niet wil bevestigen dat het slachtoffer Fred zelf was. Op dit moment bewaken agenten de woning terwijl er wordt gezocht naar de overvallers. Buurtbewoners zeggen niets gezien te hebben, maar hoorden wel veel herrie. "De overvallers schreeuwden naar elkaar", aldus een bewoner. 

Heftige periode

Fred heeft op z’n zachts gezegd een heftige periode gehad. Eind oktober lekte er een seksvideo uit waarop hij te zien was. In een openhartige Instagram-video vertelde de Drag Race Holland-presentator dat hij zichzelf wat probeerde aan te doen. Gelukkig werd Fred in het ziekenhuis goed geholpen.

Lees verder