Fred en George Weasley openen Harry Potter-expositie in Utrecht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fred en George Weasley openen Harry Potter-expositie in Utrecht

Fred en George Weasley openen Harry Potter-expositie in Utrecht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Harry Potter-acteurs James en Oliver Phelps hebben een verrassing voor de fans! De tweeling, Fred en George Wemel in de filmserie, is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition! in CineMec in Utrecht. Bekijk hun videoboodschap hieronder!

Sinds de wereldpremière in Chicago, heeft de unieke tentoonstelling al meer dan 4 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel. En vanaf 11 februari is Harry Potter: The Exhibition eindelijk te zien in Nederland: naast CineMec in Utrecht Leidsche Rijn.

Props, kostuums en magische wezens

De bezoekers maken een reis langs verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter-films. De tentoonstelling bevat decors van de meest populaire locaties, zoals de leerlingenkamer en klaslokalen als Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos.

In de expositie worden een aantal uitverkorenen door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein afdeling geplaatst en zijn de prachtige outfits, toverstokken, de Onzichtbaarheidsmantel en andere items van Harry en zijn vrienden te zien. Ook kun je plaatsnemen in de Zweinstein Express.

Harry Potter: The Exhibition

De tentoonstelling is vanaf 11 februari tot en met 30 juni te zien in Nederland. Check hieronder een voorproefje.

Lees verder