Foutje: volgende aflevering Game of Thrones staat al online!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Foutje: volgende aflevering Game of Thrones staat al online!

Foutje: volgende aflevering Game of Thrones staat al online!

|
|

Laatste update:

Fans wachten gespannen op de volgende aflevering van Game of Thrones. Normaal gesproken hebben ze de maandagavond dik onderstreept in hun agenda, maar het nieuwste deel staat vandaag al online!

De beelden zijn afkomstig van de zender Star India, onderdeel van 21st Century Fox. Het logo van de zender is in beeld te zien, samen met de melding ‘alleen voor intern gebruik’. Oeps! Daar gaat iemand nog problemen mee krijgen!

HBO-hack

Afgelopen week werd HBO slachtoffer van een hack, waarbij veel materiaal werd gestolen. Het script van The Spoils of War circuleert al een paar dagen online. Aanvankelijk dacht men dat de aflevering door deze inbraak naar buiten kwam, maar dit heeft er niets mee te maken.

HBO heeft zelf deze trailer voor de volgende aflevering (The Spoils of War) vrijgegeven.

Daenerys’ bondgenoten lijken verdwenen, dus kiest de Mother of Dragons voor een minder subtiele aanpak. Zien we daar eindelijk draken in actie? Op het oog heeft Cersei Lannister de steun van de steenrijke Iron Bank, dus ze lijkt de wind momenteel mee te krijgen. Jon Snow kijkt vooral moeilijk, zoals we inmiddels gewend zijn!

Kort maar krachtig

Aangezien The Spoils of War al online staat, kunnen we melden dat het de kortste GoT-aflevering ooit is. In totaal duurt hij 50 minuten, dus knipper met je ogen en je hebt ‘m al gemist. 

Daar staat tegenover dat de finale van seizoen de langste aflevering tot nu toe wordt; een kloeke 80 minuten. Er staat nog het één en ander te gebeuren!

Lees verder