Finale seizoen 7 Game of Thrones in de bioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Finale seizoen 7 Game of Thrones in de bioscoop

Finale seizoen 7 Game of Thrones in de bioscoop

|
|

Laatste update:

Het nieuwste seizoen van Game of Thrones is alweer bijna afgelopen. Hoe pijnlijk misschien ook, je kunt er dit seizoen uit gaan met een feestje. De dubbele seizoensfinale is namelijk te zien in de bioscoop. Aanstaande maanden in zeven zalen van Pathé. 

Marathon

Superfan Noah Zeeuw van FilmFabriek is verantwoordelijk voor deze happening. Hij vroeg de Ziggo Dome om een Game of Thrones-marathon te organiseren om op die manier een nieuw wereldrecord neer te zetten. Dat plan bleek niet helemaal haalbaar te zijn, maar Ziggo vond het wel een onwijs goed idee.

Dubbele dosis

Ziggo belde direct met Pathé om te regelen dat zo veel mogelijk mensen met elkaar naar die laatste (dubbele) aflevering van seizoen zeven kunnen kijken. Ook Pathé stond direct te springen en dus worden er maandagavond in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht screeningen georganiseerd. Vanaf 19:00 uur is het tijd voor een dubbele dosis Game of Thrones.

De kaartjes zijn helemaal gratis, dus de verwachting is dat ze als warme broodjes over de digitale toonbank gaan. Wacht geen seconde langer en ga aan de slag! Tickets kun je reserveren via www.pathe.nl/gameofthrones.

Lees verder