• Nieuws

Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald-marathons bij Kinepolis

Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald-marathons bij Kinepolis

Kun je niet wachten tot Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald in de bioscoop draait? Kinepolis organiseert verschillende marathons rond de release van de film!

In het vervolg op Fantastic Beasts jaagt Newt Scamander (Eddie Redmayne) met hulp van Albus Dumbledore (Jude Law) op de boze tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Grindelwald is er klaar mee dat magiërs rekening moeten houden met normale mensen. Moeten machtige tovenaars juist niet heersen over de slappe ‘dreuzels’? Om dit doel te bereiken verzamelt hij medestanders, en scheurt hij de tovenaarsgemeenschap in twee.

Laaaaang

Op 13 november trapt de eerste marathon af om 21:30 uur met Fantastic Beasts And Where To Find Them. De sequel begint dan om één minuut over twaalf. Hoeveel tijd de misdaden van Grindelwald in beslag nemen is nog onbekend, maar reken op zo’n tweeënhalf uur. Het wordt nachtwerk in de Kinepolis-vestigingen in Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp en Utrecht.

Erg leuk, maar wellicht wat heavy voor een dinsdagavond/nacht. Heb je wél zin in een Fantastic Beasts-marathon, maar niet in een gebroken woensdag, dan is er op zaterdag 17 november een herkansing.

Op zaterdag begint Fantastic Beasts And Where To Find Them om 16:00 uur, en volgt The Crimes Of Grindelwald om ongeveer 19:00 uur. De zaterdagmarathon wordt bovendien in meer Kinepolis-bioscopen gehouden. Naast bovenstaande locaties kun je ook in Cinerama Rotterdam, Den Bosch, Den Helder, Huizen, Oss, Schagen en Zoetermeer terecht.

Meer info vind je op de site van Kinepolis. Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald gaat op 14 november in première.