Fan-favoriet Carnage wordt schurk in Venom-film met Tom Hardy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fan-favoriet Carnage wordt schurk in Venom-film met Tom Hardy

Fan-favoriet Carnage wordt schurk in Venom-film met Tom Hardy

|
|

Laatste update:

Supervillain Carnage gaat de grote schurk worden in de Venom-film met Tom Hardy. Het karakter werd in 1991 geïntroduceerd en is een van de bekendste Marvel-schurken ooit.

Carnage v. Venom

Wacht even… was Venom zelf niet al een bad-guy? Jep! Voor de leken onder ons: Carnage, oftewel Cletus Kassady, is een doorgedraaide seriemoordenaar die per toeval in aanraking komt met een buitenaardse parasiet genaamd The Symbiote. Van ditzelfde gedrocht krijgt Venom, oftewel Eddie Brock, ook zijn superkrachten. Er is alleen één klein probleem: waar Eddie nog over een soort moraal kompas beschikt, is Cletus volledig doorgedraaid. In de Venom-film zullen de twee het in een epische match tegen elkaar opnemen. 

Tom Hardy

Vorige maand werd bekend dat Hardy de titelrol gaat spelen in de Venom-film. Het is niet zijn eerste superheldenklus. Hij speelde eerder grootjoekel Bane in The Dark Knight Rises. Onlangs gingen er ook geruchten dat de Venom-film indirect in verbinding zal staan met het Marvel-universum. Zo zou Venom plaatsvinden in het universum van Spider-Man en Spider-Man is op zijn beurt weer gelinkt aan Iron Man en consorten. Dat Venom zal verschijnen in één van de Avenger-films is erg onwaarschijnlijk.

R-Rated

Wie de rol van Carnage gaat spelen is nog niet bekend. Het internet is in ieder geval al heftig aan het speculeren. Venom wordt trouwens geregisseerd door Ruben Fleischer, die onder andere verantwoordelijk is voor films als Zombieland. Er gaan ook geruchten dat het gaat om een R-Rated film, oftewel een film voor 16 jaar en ouder. In dat geval zou Venom een stuk duisterder, grover en gewelddadiger zijn dan de gemiddelde Marvel-titel.

Lees verder