• Meiland

Familie Meiland geeft eerste details over hun nieuwe pension Code Rosé

De Meilandjes waren deze week op de Horecava horecabeurs en Shownieuws besprong ze voor de eerste details over hun nieuwe pension, die Code Rosé gaat heten. “Het wordt wel aanpoten hoor. Het ziet er nu niet uit.”

Erica en Martien Meiland

Martien, Erica, Maxime en Montana Meiland waren op de Horecava om inspiratie op te doen. Ze zijn op de video hieronder vooral geïnteresseerd in een zelfscankassa. “Dan hoeven wij ’s avonds niet aanwezig te zijn”, vertelt Martien. “En als mensen dan gezellig in een leuk borrelhoekje zitten, op lekkere fluwelen bankjes of stoeltjes, en dat ze dan bijvoorbeeld zeggen: ‘nou ik heb zin in een zakje chips’.”

Doe het zelf

Montana: “Je pakt dan een zakje chips uit het schap en doet dan ‘bliep’ en betaalt hier automatisch met dat pinding.”

Erica: “Wij doen dan het ontbijt, dat gaan we rouleren. Maar ja, op een gegeven moment verdwijnen wij en dan willen de mensen wel nog een drankje en een hapje. En dat kan dus.”

‘Alles is geel of groen!’

De Meilandjes hebben het enorm naar hun zin op de Horecava, al wil Erica de grote tas om haar schouder niet openen. “We hebben nog niks gekocht. Allemaal ideeën zitten hier in de tas.” Sowieso wil de SBS6-familie er een hartstikke modern pension van maken. “Vloerbedekking moet eruit”, stelt Martien. “We willen niet de vloerbedekking waarop duizenden mensen al gezeten hebben.” “Het wordt wel aanpoten hoor”, waarschuwt Maxime. “Het ziet er nu niet uit. Alles is geel of groen!”

Pension gaat in mei open

Het pension moet “ergens in mei” opengaan. Van buiten blijft het pand ongeveer hetzelfde maar van binnen moet ‘Chateau Meiland’ wel echt naar voren komen. “Het moet wel echt kasteelachtig worden hoor vanbinnen”, zegt Maxime. “Hotel Chique”, voegt Martien toe.

Lees ook over het liefdesverdriet van Montana Meiland waarover ze afgelopen week een boekje opendeed.