familie gillis massa is kassa peter nicol eenden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
familie gillis massa is kassa peter nicol eenden

Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers gaan stuk om eendenfluisteraar

|
|

Laatste update:

Op dinsdagavond smult heel Nederland van alle catastrofes in Familie Gillis: Massa is Kassa. Zo was er vandaag nogal wat te doen om de verdwenen eenden van Nicol…

Nicol en de zaak van de verdwenen eenden

Nicol heeft het ook deze week weer zwaar te verduren in Familie Gillis: Massa is KassaNadat het vorige week helemaal misging met haar vissen, zijn het deze week de eenden die de vleugels nemen! Ten einde raad besluit Nicol de raad van haar moeder Hennie op te volgen: ze neemt een eendenfluisteraar in de arm. Misschien weet zij waarom de eenden doodongelukkig zijn in haar vijver.

'Eendenfluisteraar is een kwakzalver'

Eendenfluisteraar Stephanie gaat grondig te werk. Na een aantal uur bij de vijver door te hebben gebracht, weet ze het zeker: de fontein maakt te veel lawaai en de bodem is niet in orde. Aandachtspunten waar Nicol best wel wat mee kan. Toch? Veelbesproken vriendlief Peter Gillis vindt het echter maar onzin en trekt met een zuur gezicht zijn (pasgeleden flink aangevulde) portemonnee om de zestig euro voor een consult af te tikken. Hatseflats!

familie gillis massa is kassa peter nicol eendenfluisteraar
familie gillis massa is kassa eendenfluisteraar

Gelukkig wist de komst van de eendenfluisteraar de kijkers wel te bekoren. Al is het alleen maar vanwege alle (woord)grapjes:

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder