• Nieuws

Extra comedy-show De Lama’s in Ziggo Dome

Extra comedy-show De Lama’s in Ziggo Dome

Als je nog steeds lachkrampen krijgt van de comedy-toeren van De Lama’s, is er goed nieuws! Het improvisatie-ensemble geeft volgend jaar een extra optreden!

Het team maakte dit bekend in RTL Boulevard. De nieuwe theatershow: De Lama’s: Backer In Action zou aanvankelijk op 7 november 2019 plaatsvinden. Omdat de kaartverkoop lekker gaat, plakken de heren er nog een optreden aan vast, op vrijdag 8 november. Het zou ons niets verbazen als er binnenkort nog meer shows volgen, dus houd het in de gaten!

Bericht wordt geladen...

De Lama’s

Tussen 2004 en 2008 maakten De Lama’s furore op BNN. Na een paar wisselingen van de wacht, met o.a. Sara Kroos en Arie Koomen, bestond de sterkste samenstelling uit Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge. Deze improvisatiegenieën plakken er nóg een optreden in de Ziggo Dome aan vast.

De komieken (en BNN) probeerden nadien een aantal keren om het succesvolle programma opnieuw uit te vinden. Experimenten als Budget TV en De Badgasten bleken niet erg succesvol, net als De Alpaca’s bij BNNVARA. Na het sterke begin van De Grote Improvisatieshow, met Tijl Beckand en Ruben van der Meer, lijkt de rek nu ook uit die show.

De Lama’s zélf trekken 10 jaar(!) na hun afscheid nog steeds volle zalen. Meer info vind je op de site van Ziggo Dome, of op de site van De Lama’s: Backer In Action. Kun je meteen even kijken naar de musicalshow van Hugh Jackman!

Foto: William Rutten