Killing Eve Sandra Oh Villanelle Jodie Comer cast

Veronica Superguide logo
Killing Eve Sandra Oh Villanelle Jodie Comer cast

Help! Geobsedeerde Eve draait door in Killing Eve seizoen 2-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

BBC America weet het goed te timen. Ze droppen hun nieuwe Killing Eve-trailer namelijk precies op Internationale Vrouwendag. Kijk snel mee naar de nieuwste beelden van het tweede seizoen van deze serie.

Eve verliest haar verstand

Het eerste seizoen van Killing Eve ging in 2018 in première. Fans wachten sindsdien met smart op seizoen twee. We willen niet teveel SPOILEN, maar we kunnen je al wel vast verklappen dat dit tweede seizoen meteen goed begint, namelijk 30 seconden na de dramatische confrontatie tussen Eve en Villanelle. Daarna lijkt het niet zo goed te gaan met Eve. In de trailer horen we haar zelfs zeggen hoe ze haar verstand aan het verliezen is…

Eve, wie?

Nog niet bekend met Killing Eve? Eve (Sandra Oh) werkt bij de Britse veiligheidsdienst MI5. Dat klinkt spannend, maar eigenlijk heeft ze tot haar grote spijt gewoon een saaie bureaubaan. Villanelle (Jodie Comer) is daarentegen een getalenteerde huurmoordenares die er een luxe levensstijl na houdt. Killing Eve vertelt het verhaal van de twee vrouwen en hun obsessie voor elkaar. Het tweede seizoen van Killing Eve gaat in Amerika op 7 april van start. Je vindt het eerste seizoen van de serie terug op Videoland, (gelukkig!) net als die andere serie met Sandra Oh: Grey’s Anatomy.

Lees verder