eva koreman 3fm radio dj

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
eva koreman 3fm radio dj

Eva Koreman onthult zwangerschap met ode aan Beyoncé

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! Eva Koreman is zwanger van haar eerste kindje. De radio-dj van 3FM kondigde het grote nieuws vandaag aan met een ode aan een iconische foto van Beyoncé.

Eva Koreman is in verwachting

Vrolijk nieuws voor Eva Koreman en haar partner Darko. Eva is namelijk in verwachting van hun eerste kindje. Om haar zwangerschap wereldkundig te maken, plaatste de radio-dj van 3FM een bijzondere foto. We zien Eva met een bloemenkrans en een sluier, en dat is natuurlijk een ode aan de iconische zwangerschapsaankondiging van Beyoncé!

Ook collega Frank plaatst bijzondere foto

Met veel liefde, blijdschap, dankbaarheid en plezier willen we met je delen dat we een kindje verwachten. Veel liefs, Darko en Eva”, schrijft Eva bij haar foto. Haar aankondiging heeft al veel reacties uitgelokt. Bijvoorbeeld van haar collega Frank van der Lende, die het zelf ook niet kon laten een foto te plaatsen…

Eva is trouwens in goed gezelschap! Er lijkt een ware stroom aan corona-baby’s op komst te zijn. Neem oud-GTST-soapies Robin Martens en Stijn Fransen. En laten we Chateau Meiland-ster Maxime Meiland ook niet vergeten. Zij en haar vriend Leroy Molkenboer verwachten hun eerste kindje samen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder