Eva Jinek en Jeroen Pauw in Pauw & Jinek: De Verkiezingen

Veronica Superguide logo
Eva Jinek en Jeroen Pauw in Pauw & Jinek: De Verkiezingen

'Eva Jinek en Jeroen Pauw gaan naar RTL'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wilfred Genee dropte gisteren in Café Hendriks & Genee nogal een bom: hij hoorde dat talkshowkoningen Jeroen Pauw én Eva Jinek allebei verhuizen naar RTL!

Tafelgast en tv-kenner Angela de Jong reageerde verbaasd: "Jinek én Pauw?" Wilfred Genee staat niet bekend als iemand die er zomaar geruchten uitgooit. "Er gaat een verhaal de ronde – tenminste, dat hebben wij begrepen – dat Jinek en Pauw binnen afzienbare tijd naar RTL toe gaan", zo meldde hij. Van wie hij dit te horen kreeg? Dat zegt 'ie niet. Angela de Jong suggereert juist dat Matthijs van Nieuwkerk naar RTL gaat. Wilfred: "Dan gaat die (Van Nieuwkerk) de late avond doen en zij (Pauw en Jinek) de vooravond doen. Maar goed, dat moeten we allemaal zien."

Stappen Eva Jinek en Jeroen Pauw over? 

Eerder slingerde Telegraaf-journalist Rob Goossens ook al een soortgelijk gerucht de wereld in. Hij stelde dat RTL Eva Jinek wel ziet zitten. Het blijft allemaal nog bij een gerucht: Jeroen Pauw en Eva Jinek hebben allebei nog niet gereageerd en de vraag is of ze dat überhaupt wel gaan doen. 

Zomer met Art vs. Jinek

Dat RTL een beetje in haar maag zit met talkshows an sich, blijkt wel uit de Humberto Tan- en Twan Huys-debacles. Ook vervanger Zomer met Art - dat nu totáál niet draait en horrorkijkcijfers scoort - maakt geen indruk. Volgens Peter van der Vorst heeft Art gewoon tijd nodig. Hij krijgt overigens weinig tijd: Beau begint in september met zijn versie van RTL Late Night én Eva Jinek start vanavond weer met haar véél beter bekeken talkshow Jinek op NPO 1. Spannend!

Lees verder