Eva Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek op RTL 4

Eva Jinek deelt eerste hilarische promo RTL 4-talkshow

|
|

Laatste update:

Talkshowkoningin Eva Jinek begint over een paar weken dan eindelijk met haar late night-show op RTL 4. Nu deelt ze alvast een vrij grappige promo waarin we zien dat er niets, maar dan ook helemaal niets gaat veranderen aan haar programma. 

In het geinige filmpje zien we twee 'zenderbazen' die allerlei bizarre suggesties doen aan Eva om haar talkshow te 'verbeteren'. "Confetti, een lasershow, acht reclameblokken!", schreeuwen de heren. Maar... Jinek laat zich niet van haar stuk brengen. Haar antwoord? "Ik denk het niet jongens..."

Jinek op RTL 4

RTL 4 maakte eerder al bekend dat Eva - die het stokje overneemt van Beau van Erven Dorens - voor haar comeback een lekker strategisch plekje heeft uitgezocht. Ze start niet op een maandag, zoals je misschien zou verwachten, maar vrijdag 3 januari - direct na The Voice of Holland. Slim! We weten nu ook dat de talkshow net als bij de NPO gewoon Jinek heet. Ook de begintijd van haar RTL-show (Jinek start om 22:20) is strategisch. Want...

En de NPO dan?

... Op1, de nieuwe NPO 1-talkshow en tevens vervanger van Pauw, begint wat later: om 22:30. En Jinek mag dan wel precies hetzelfde blijven doen; Op1 is wél een hele nieuwe show. Elke avond krijgen we namelijk een ander presentatieduo voorgeschoteld. Déze duo's gaan het samen doenJinek is vanaf vrijdag 3 januari elke werkdag om 22:20 te zien op RTL 4.

Lees verder