Er komt een live-action film van Kim Possible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Er komt een live-action film van Kim Possible

Er komt een live-action film van Kim Possible

|
|

Laatste update:

Millenials opgelet! Je jeugd komt weer tot leven met een heuse live-action film van Kim Possible. Disney Channel heeft op Twitter laten weten dat ze as we speak op zoek zijn naar een geschikte cast.

Kim possible

De serie draaide om Kim Possible: een "typisch tienermeisje" die de wereld van slechteriken redde met behulp van haar sidekick Ron Stoppable en zijn naakte molrat Rufus (het beste huisdier naast een vogelbekdier, toch?!). Kim Possible was tussen 2002 en 2007 te zien op Disney Channel. Jep, dat lees je goed: 16 jaar geleden! In 2003 won de serie een Emmy voor de beste animatieserie. 

Het script van de live-action film wordt door de schrijvers van de serie (Mark McCorkle en Robert Schooley) in elkaar gezet. Dat kan natuurlijk alleen maar betekenen dat het een feest der herkenning wordt voor menig tiener en twintiger! Verder is er nog maar weinig bekend over de film, behalve dat de makers momenteel op zoek zijn naar een cast. En na die zoektocht zal het waarschijnlijk niet ellendig lang duren voor de film te zien zal zijn: Disney Channel-films staan nu eenmaal niet bekend om hun Oscarwaardigheid. Maar voor een gezonde portie nostalgie willen we 'm best zien, toch?!

Lees verder