Epische video van 300 dansscènes gaat viraal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Epische video van 300 dansscènes gaat viraal

Epische video van 300 dansscènes gaat viraal

|
|

Laatste update:

In deze onweerstaanbare video zie je fragmenten uit de beste dansscènes uit de filmgeschiedenis voorbijkomen. Als je hier niet vrolijk van wordt, weten wij het ook niet meer!

Swingend

Al sinds de begindagen van de film heeft Hollywood een reputatie hoog te houden als het aankomt op het maken van swingende dansscènes. De beste daarvan blijven nog jarenlang in je geheugen hangen. Sommige van die scènes worden zelfs nog beroemder dan de film waarin ze te zien zijn. De videokunstenaars van CLS Videos hebben nu de beste en beroemdste dansscènes voor je op een rijtje gezet in één onweerstaanbare supercut! Music, please…

Grijns

In zeven minuten tijd komen bijna 300 fragmenten voorbij: van voor de hand liggende titels als Pulp Fiction, Grease en La La Land tot cultklassiekers als The Big Lebowski, Napoleon Dynamite en Monty Python and the Holy Grail. Alsof dit nog niet genoeg reden genoeg is om een grote grijns op je gezicht te toveren, worden deze danceklassiekers ook nog eens ondersteund door 80’s hits van Wham! en Nena. Blijkbaar kon de wereld wel een geluksmomentje gebruiken: de video werd in 24 uur al meer dan een miljoen keer bekeken!

Handig: de makers hebben de filmtitels van alle fragmenten voor je op een rijtje gezet op Tumblr.

Lees verder