‘Engste horrorfilm van 2018’ binnenkort te zien in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Engste horrorfilm van 2018’ binnenkort te zien in Nederland

‘Engste horrorfilm van 2018’ binnenkort te zien in Nederland

|
|

Laatste update:

De horrorfilm Hereditary is alleen nog maar op Sundance vertoond, maar wordt nu al ‘de nieuwe Exorcist’ genoemd! Pak je agenda er maar bij, want de engste horror sinds tijdens komt binnenkort naar Nederland!

Distributeur Splendid Film heeft bekendgemaakt dat Hereditary in juni naar de Nederlandse bioscoop komt! De precieze datum is nog onduidelijk, maar het lijkt er dus dat we tegelijk met de Verenigde Staten kunnen griezelen. In Amerika gaat de film op 8 juni in première.

Hereditary

In deze schokkende horrorfilm, van de producers van o.a. The Witch, ontdekt Annie Graham (Toni Collette) steeds meer over haar bizarre familiegeschiedenis. Na de dood van haar moeder, lijkt de familie behekst en gaat ze op zoek naar een mogelijke verklaring. Oh, en ze maakt enge miniatuurhuisjes waar net zulke enge poppetjes in wonen; detail!

Wat er precies aan de hand is weet niemand, maar de bovennatuurlijke krachten hebben het op Annie’s dochter Charlie (Milly Shapiro) voorzien. Haar broer Peter (Alex Wolff) doorstaat de trailer ook niet zonder kleerscheuren!

Janken in de bios

De laatste tijd kom je behoorlijk wat verhalen tegen over mensen die Hereditary niet af konden kijken. Berichten over mensen die huilend of kokhalzend de zaal verlaten moet je natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen. De Amerikaanse pers is het er in elk geval wél over eens dat Hereditary buitengewoon eng is. Op basis van de creepy trailer nemen we dat graag van ze aan!

Lees verder