• Nieuws

‘Enge’ gezelligheid in Muppets Haunted Mansion!

Muppets Haunted Mansion

Nu de dagen weer korter worden, komt de tijd voor spookverhalen steeds dichterbij! The Muppets blijven niet achter en zijn binnenkort te zien in de familiefilm The Muppets Haunted Mansion.

In Muppets Haunted Mansion is de waaghals Gonzo weer eens toe aan een échte uitdaging. Alle salto’s, stunts en halsbrekende toeren worden op een gegeven moment nogal saai, dus vindt hij de ultieme uitdaging in een spookhuis. Samen met Pepe de Garnaal moet hij een nacht overleven in een enorm spookhuis. Hier komen ze allemaal bekende gezichten tegen, maar dán een stukje enger dan je gewend bent! Het blijft natuurlijk een familiefilm, dus het wordt nooit zo eng als de andere beroemde Haunted Mansion-films.

The Muppets Haunted Mansion

Naast beroemde Muppets als Kermit, Miss Piggy en Fozzie doen er ook veel menselijke sterren mee. In de trailer zien we o.a. Will Arnett (Arrested Development), Taraji P. Henson (Empire) en Darren Criss (Glee). Verder zijn er cameo’s van o.a. John Stamos, Alfonso Ribeiro en Danny Trejo.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

The Muppets Haunted Mansion is daarnaast de laatste rol van Pixar-acteur Ed Asner, die in Nederland het bekendst werd door zijn hoofdrol in Up.

The Muppets Haunted Mansion duurt ongeveer anderhalf uur en is vanaf 8 oktober te zien op Disney+.