En nu? Chris Hemsworth heeft laatste scènes als Thor gefilmd...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
En nu? Chris Hemsworth heeft laatste scènes als Thor gefilmd...

En nu? Chris Hemsworth heeft laatste scènes als Thor gefilmd...

|
|

Laatste update:

De rol van acteur Chris Hemsworth is uitgespeeld in het Marvel-universum. Met de opnames van Avengers 4 kan Thor voorlopig achter de geraniums gaan zitten. Hoewel… Hemsworth begint het nét leuk te vinden.

De opnames voor de vierde Avengers-film zitten er op voor Chris Hemsworth, en dat betekent dat zijn contract met Marvel officieel vervuld is! Volgens de acteur heeft Marvel hem nog geen nieuw contract aangeboden om Thor te spelen, maar... hij zou het best leuk vinden! 

Thoring

Tegenover entertainmentsite IGN meldt Hemsworth dat ‘mijn contract nu klaar is, en ik besefte ineens: ‘Wow! Het zit erop!’ Een paar films geleden was Hemsworth iets minder enthousiast over Thor, omdat de machtige Noorse god een personage is met weinig diepgang.

Hemsworth ‘vond het natuurlijk wel leuk, maar de rol was ook een beetje beperkt.’ Doordat regisseur Taika Waititi met Thor: Ragnarok voor een lichtere, humoristische toon koos, kreeg Hemsworth er zelf ook meer lol in. ‘In Ragnarok, en trouwens ook in de nieuwe Avengers-films, is Thor eigenlijk opnieuw uitgevonden. Mijn enthousiasme voor het personage is weer helemaal terug, en eigenlijk groter dan ooit!’

De Wereld Draait Thor

Als Hemsworth de kans krijgt om door te gaan, pakt hij die met beide handen aan. ‘Ik denk dat dat geweldig zou zijn. Ik heb er echt zin in, omdat we nu veel meer met het personage kunnen doen dan in de eerdere films.’

Da’s wel een hele duidelijke open sollicitatie! We zijn benieuwd wat voor rol Thor en Hemsworth in de toekomst van Marvel spelen.

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de bioscoop. In het voorjaar van 2019 verschijnt Avengers 4; de sequel waarvan de opnames momenteel bezig zijn.

Lees verder