Emma Watson reageert op hilarische fout in Harry Potter-reünie

Emma Watson en Tom Felton

De makers van de grote Harry Potter-reünie van HBO Max zaten even niet op te letten tijdens het editen. Er sloop een vrij geńante, maar ook hilarische fout in Return to Hogwarts en Emma Watson - het 'slachtoffer' van deze misser - heeft nu eindelijk van zich laten horen!

Emma Watson en actrice Emma Roberts (American Horror Story) haal je niet snel door elkaar, toch? Nou, dus wel. De makers van deze bijzondere Harry Potter-special showden op een gegeven moment een superlieve jeugdfoto van Emma, alleen wel van de verkeerde Emma. "I was NOT this cute", grapt de goede Emma in een eerste reactie op Insta. "#Emmasistersforever."

Reactie van de verkeerde Emma

Emma Roberts blijft gewoon aardig en ziet er de lol wel van in. Ze steekt Hermione-Emma via een Insta-story een hart onder de riem. 

Emma Watson reageert op hilarische fout in Harry Potter-reünie

HBO Max en de Harry Potter-reünie

De social-afdeling van HBO Max probeert ook nog even wat shine te pakken onder Emma Watsons post. "Are we sure this wasn’t the effect of a Polyjuice Potion?", grapt een medewerker, maar we mogen toch hopen dat-ie dat vanuit een donkere Azkaban-cel de wereld in stuurde. 

Return to Hogwarts in Nederland?

Terug naar de échte belangrijke zaken: wanneer kunnen we Harry Potter: Return to Hogwarts legaal in Nederland zien? Pas als HBO Max hier ergens dit jaar lanceert, helaas. Daar is trouwens nog geen releasedate voor. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens zocht uit hoe het komt dat de Harry Potter-reünie niet door een Nederlandse zender gekocht mocht worden, zoals wel gebeurde met die Friends-reünie, ook van HBO Max.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.